Search
Close this search box.

Mehhatroonikute õppegrupp NPMH21 tutvus GPV Estonia AS tootmisega

21. mail 2024 külastas mehhatroonikute õppegrupp NPMH21 Elvas asuvat GPV Estonia AS tootmisüksust. Õppekäik osutus suuresti huvipakkuvaks ja pakkus õpilastele ainulaadse võimaluse tutvuda elektroonika valdkonnas tegutseva kaasaegse tootmisettevõtte protsessidega.
Külastus toimus “Tööstus- ja tootmismehhatroonika seadmete ning alamsüsteemide paigaldamine ja käit” õppeaine raames, kus õpilased said põhjaliku ülevaate tootmisprotsessidest ning seadmete hoolduse korraldusest. Tootmisüksuses tutvustati mehhatroonikutele erinevaid tootmistehnoloogiaid ja protsesse, mis hõlmavad elektrooniliste komponentide valmistamist ja kokkupanekut.
 
Õpperühm tänab südamest GPV Estonia AS tehnolooge, insenere ja kogu personali, kes osalesid õppekäigu ettevalmistamisel ja läbiviimisel. Sisukas protsesside tutvustamine ja soe vastuvõtt andsid õpilastele väärtuslikku teadmisi ja kogemusi, mida nad saavad rakendada oma edaspidises õppes ja tulevases karjääris.
 
Külastus andis õpilastele selge pildi sellest, kuidas kaasaegne tootmisettevõte toimib ja millised on elektroonikaseadmete tootmise ning hoolduse väljakutsed ja võimalused. Sellised praktilised kogemused on hindamatud, aidates mehhatroonikuid paremini ette valmistada töömaailma nõudmisteks.