Search
Close this search box.

Narva-Jõesuu Noorus Spa’s toimus Gemoss Drinks Lab: Õpilased tutvusid uute joogitrendidega

Oktoobri alguses osalesid JPTTE22, JPKOE24 ja JPTTE24 õpperühmade õppijad Narva-Jõesuu Noorus Spas, Gemossi Drinks Lab’i 2024/2025 joogimaailma  uudiste koolitusel.

Koolituse viis läbi Kaisa Noormägi.

 

Õppijad said tutvuda uute põnevate maitsetega, mis rikastavad nüüdsest joogimaailma, nagu näiteks Cinnamon Roll siirup, Rabarberi siirup ja Röstitud vahukommi siirup. Lisaks tutvuti uue suurepärase joogiga Brazilian Grog, mis on soe jook, koosnedes Monin jabuticaba püreest, Monin ingverikontsentraadist, laimist, rummist ja kuumast veest. Jabuticaba on Brasiilia viinamarjasort.

 

Kõige uuemad Monini tooted on pre-mix ehk valmiskokteilid, millele tuleb lisada vaid mineraalvett. Maitsevalikus on Pina Colada, Mojito ja Margarita. Koolitusel räägiti ka, et enim auhindu võitnud alkoholivaba vahuvein on Vinada ning populaarne toonik, mida pakkuda on Lyre’s.

 

Igal aastal lisandub Monini tootevalikusse 2–4 uut maitset. Järgmisel aastal on uute toodetena saadaval rabarberi siirup, röstitud vahukommi siirup, suhkruvaba Pure by Monin kurgikontsentraat ja Pure by Monin roosa greibi kontsentraat.

 

Et kõige uue ja põnevaga kursis olla, tutvustati koolitusel osalejatele ka uut slängisõna “swicy”, mis tähistab magusa ja terava maitsekoosluse harmooniat.

 

Koolitusel degusteeriti ka Baru uusi tooteid – pulbreid, mida võib lihtsalt segada kuuma või külma piimaga.

 

Monin korraldab ka Monin Junior Cup 2024 kokteilivõistlust, kus toitlustusteeninduse õppurid saavad oma oskusi proovile panna ja võistelda.

 

Koolitus pakkus õppijatele inspireeriva ülevaate uuenduslikest maitsetest ja joogitrendidest, andes neile uusi teadmisi ja ideid, mida oma tulevases töös rakendada.

 

Täname kõiki osaleijaid!