Search
Close this search box.

Meie elektrierialade õppurid paistsid silma Positroni festivalil

Oktoobrikuu teisel nädalavahetusel vallutasid noored elektrihuvilised pealinna, kui toimus suurejooneline elektrivaldkonna noortefestival Positron. Sündmus, mis tõi kokku nii praegused kui ka tulevased elektrikud, pakkus kahe päeva jooksul põnevust ja avastamisrõõmu ligi 15 000 külastajale.

“Noor Meister” kutsemeistrivõistlusel näitas oma oskusi elektriku eriala õpilane Alfred Fjodorov ja tema juhendaja, tehnika ja tehnoloogia valdkonna kutseõpetaja Nadežda Veiler. Nad saavutasid 9 võistleja seas tubli viienda koha.

Positroni festivalil  olid esindatud mitmed elektrivaldkonna ettevõtted ja kutsekoolid. Meie kool kasutas võimalust tutvustada oma tehnoloogia valdkonna erialasid, korraldades  kolm õpituba.

Tunnustust väärivad meie automaatika ja elektriku eriala õpilased, kes tutvustasid külastajatele õpitubasid ning samas  jagasid infot meie kooli huvitavate erialade kohta.

Positron andis meile hea võimaluse tutvustada ka uut Inseneriakadeemiat. Juba käivitatud programm laiendab järgmisest õppeaastast tehnoloogia erialade valikut, pakkudes tulevastele inseneridele veelgi põhjalikumat haridust.

 

Positroni festivalil valitses elav ja kaasahaarav õhkkond. Reedel külastasid sündmust peamiselt kooliõpilased, laupäeval tuldi kohale pigem koos peredega ning üheskoos nauditi põnevaid tegevusi ja esitlusi.

Festival näitas selgelt, et elektrivaldkond on mitmekülgne, põnev ning pakub mitmeid erinevaid arengusuundi.

 

Ootame põnevusega uusi väljakutseid, et meie kooli andekad noored saaksid jätkuvalt silma paista!