Tippkokk Aleksander Nikoskovi meistriklass IVKHK õpilastele 26. september ivkhk_editor
24. septembril viis Eesti tippkokk Aleksander Nikoskov läbi meistriklassi IVKHK koka eriala õpilastele.
Aleksanderi juhendamisel valmistasid õpilased ürtidega maitsestatud angersäga ballotine beurre blank kastme, kinoa risotot roheliste hernestega, nuikapsa-õuna-mille-feuille´d ja kartulikreemi tursamaksaga.
Täname koostöö ja suurepärase võimaluse eest Eesti Peakokkade Ühendust ja Kalanduse teabekeskust!
Aleksanderi juhendamisel valmistasid õpilased ürtidega maitsestatud angersäga ballotine beurre blank kastme, kinoa risotot roheliste hernestega, nuikapsa-õuna-mille-feuille´d ja kartulikreemi tursamaksaga.
Täname koostöö ja suurepärase võimaluse eest Eesti Peakokkade Ühendust ja Kalanduse teabekeskust!
Dmitri Fedotkin