Õppekeel: eesti keel

Õppekoht: Jõhvi

Toitlustusteenindaja on klienditeenindaja, kes töötab restoranis, kohvikus, pubis, ööklubis või cateringi ettevõtetes. Teenindusprotsessi käigus võtab toitlustusteenindaja vastu kliendid, esitleb tooteid ja teenuseid, nõustab kliente ning võtab vastu tellimusi.

Toitlustusteenindaja oskab valmistada lihtsamaid toite ja serveerida erinevaid roogi ning omandab algteadmised barista- ja sommeljeetööst.

Toitlustusteenindaja õppekava lõpetanul on võimalik tööle asuda toitlustusteenindajana, kelnerina või abikokana.

Toitlustusteenindaja ametis tuleb kasuks huumorimeel, lai silmaring, soov suhelda ja pingetaluvus.

Õpingute käigus saadakse ettevalmistus "Kelner, tase 4" kutseeksami sooritamiseks.

Õpitakse: majutamise ja toitlustamise valdkonna aluseid, toiduvalmistamise aluseid, toitlustusteeninduse aluseid, joogiõpetust, cateringi ja peoteenindust ning restoraniteenindust.

Valikõpingute raames saab valida spetsialiseerumise: baaritöö, vastuvõttude korraldamine või veiniõpetus.

Õpingute lõppemisel omandatakse kutsekeskharidus.

Sisseastumisinfo:

  • Sillamäe: telefon +372 5628 1741
  • Jõhvi: telefon +372 5308 8342
  • Narva: telefon +372 5697 1102

Lisainfo: vastuvott [at] ivkhk.ee ()

 

Ene Valgemäe, erialade juht (toitlustus)

ene.valgemae [at] ivkhk.ee

+372 5855 3230

Language
Estonian
Field: 
Toitlustus
Kontaktid: 
Tabbed content page type: 
Speciality
Erialade tabel: 
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
4. taseme kutsekeskharidusõpestatsionaarne koolipõhinepõhiharidus3 aastat
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
Saki järjekord: 
1